Post by tysismeiplafsons on Feb 9, 2022 9:07:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tank Warfare: PvP Blitz Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tank Warfare: PvP Blitz Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nieskończone pierwiastki hack ▞▞▞
▞▞▞ Tank Warfare: PvP Blitz Game 2022 version ▞▞▞
Sterowanie napędem jest okropne, czołg nie pojedzie tam, gdzie powinien. Prawdopodobnie lepiej współpracuje z kontrolerem. Perspektywa, czasami nie widzę swojego zbiornika, nie mam pojęcia, gdzie wskazuje ciało. Płaski teren.
dobrze gra ma pewne problemy od czasu jej nowej i akceptuję to, ale śmieję się z kontroli i ceny czołgów wciąż całkiem niezła, chociaż wystarczy trochę naprawy i będzie dobrze 👏👏👏👏
Tank Warfare: PvP Blitz Game Strategie dgt
Meha
Nie działa
坦克戰火Tank Warfare: PvP閃電戰坦克手游 策略 mss
Zapytaj małego głupiego, nie jestem pewien
Ta gra jest do bani. Nie możesz strzelać przez najmniejszą ilość śniegu, możesz strzelać przez beton? Na serio?
To jest gra
Dobra zabawa
Dobra gra. Do tej pory mi się to podoba. Ale później trzeba zmierzyć się z graczami, którzy używają pieniędzy do kupowania wspaniałych czołgów i przedmiotów. Przepraszam dev. Po zagraniu w tak wiele gier, nauczę się dobrej lekcji, że płacenie zawsze nie wystarczy, aby się zadowolić. Sprawi, że wydasz nawet więcej pieniędzy. Nie będę już dłużej tkwił w tym schemacie. Kiedy osiągniesz wyższy poziom, wygrana stanie się opłacalna. Nie przeszkadza mi to zbytnio, wystarczy go odinstalować. Więc dev, lepiej spraw, aby ta gra była uczciwa.
dobry
PUBG MOBILE: Aftermath 액션 dvhx
Tank Warfare: PvP Blitz Game Strategie bfho
Fajna gierka umila wolny czas
Ok, gra bardzo łatwa
kocham tę gre
Zajebistego
Wow
Nadal trochę zamrożony, ale działa całkiem dobrze.
Aplikacja zawsze się zawiesza, zawsze powoduje, że jesteśmy rozłączani i wymuszamy zamknięcie., Rozczarowany! 🙄🙄🙄
Dobra gra. Kilka rzeczy można by poprawić, ale ogólnie fajna gra.
Nie mogę połączyć się z serwerem
Właściwie to byłam naprawdę profesjonalną strzelanką, ponieważ zwykle bardzo ciężko proszę o zgłoszenie tej gry
Właśnie zacząłem i skończyłem, po 4 bitwach, które z łatwością wygrałem 3, kolejna bitwa nie miała szans na nooba. Nie mogę wygrać bez wydawania gotówki, aby mieć szansę. Świetna grafika i dzięki.
Spox
Mam nadzieję, że gra jest taka fajna, przyjdź i zagraj z jednym fajnym czołgiem innego
Zabawna gra z mnóstwem prezentów. Stopnie można łatwo osiągnąć. Ulepszenia czołgów można wykonać szybciej niż większość gier czołgowych. Jedynym minusem jest to, że zostajesz wyrzucony z gry i nie masz szans na ponowne połączenie. Zdarza się bardzo często.
Dobra gra chciałaby mieć zniszczalne środowisko
Ciesz się z gry!
Za często wyrzucaj z gry
Miałem problem w grze ..a ekipa techniczna pomogła mi go szybko rozwiązać ..dziękuję
Właściwie, jak dotąd... NIE MA WSPARCIA, które mogę znaleźć WSZĘDZIE@!!! Druga gra pasuje do czołgów 4 poziomu (maksymalnie pamiętaj) z czołgami 1 poziomu. To naprawdę żart. Czołgi 4 poziomu przyjmą kilkanaście trafień, zanim eksplodują, podczas gdy wystrzeliwują jeden strzał, najczęściej dwa, i giniesz. Jak powiedziałem, to żart. Jeździłem co miesiąc... ale wyrzucam pieniądze.
Dobłe
wow wymaga paliwa do walki i zaczynasz od 10, a do walki z prawie śmieciami potrzeba 3. dopóki zapotrzebowanie na paliwo nie zostanie usunięte, pozostanie na jednej gwieździe
Nie sądzę, żeby ktokolwiek lubił tę grę po nowej aktualizacji, zrobili to 2 dni temu, wyjęli szczęśliwą kartę boo
Dobra gra, ale kiedy szukam legionu, którego nie mogłem znaleźć, popracuj nad tym i zwiększ sztabkę złota, abyśmy mogli łatwo ulepszyć czołg, dziękuję za 3 gwiazdki