Post by tysismeiplafsons on Feb 9, 2022 9:10:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Geometry Dash World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Geometry Dash World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове неограничени токени ▞▞▞
▞▞▞ Geometry Dash World 2022 version ▞▞▞
Наистина е трудно да се играе на мобилно устройство с кораба и е трудно да се победи песента години на мобилен телефон, моля, опитайте се да го направите по-лесно на мобилно устройство
Играта е добра като всички други игри с геометрия. Надяваме се, че скоро ще направят 3-ия остров/свят.
Вече имам пълната версия на играта и тя все още ме моли да я взема, същото е и с другите геометрични чертички.
Това е добра игра, но трябва да имате пълната версия, за да играете по-голямата част от нея
Като цяло е страхотна игра, но по някаква причина продължава да се срива всеки път, когато се опитвам да отворя приложението. Това се случва от началото на 2021 г. Моля, поправете това.
Това е добра игра, но понякога докосвам или натискам екрана, но не скачам.
Geometry Dash World Аркаде jbe
Аз лично обичам да играя тази игра в свободното си време и съм я победил. Това е добър начин да прекарате времето си на вашия телефон или таблет. Бих препоръчал да вземете леката версия на Geometry Dash, за да видите дали ви харесва и след това да купите играта. ако сте готови за друго безплатно предизвикателство, опитайте Meltdown или Subzero Geometry Dash. 10/10 🙂
Имам тази игра повече от месец и изведнъж, когато се опитам да отворя онлайн игрите, тя просто се върти и никога не се зарежда, въпреки че WiFi и мрежите ми са напълно наред.
Много е глупав а
Мразя нещото "Пълна версия". Просто искам повече нива и повече привилегии. Оценявам като добра игра за хора, които могат да понасят нещата.
Това е добре играта, въпреки че е много трудна поради закъсненията, а аз имам перфектен wifi, закъсненията го правят така, че изоставате и прави нивото по-объркващо, защото песента е объркана.
Geometry Dash World Arcade mjmm
Добра игра със сигурност. Основните нива са хубави и кратки, което означава, че можете бързо да отключвате нива от общността, ако сте добри. Но понякога получавам реклами, които ще се сринат или замразят играта ми, независимо какво правя. Не можете да играете на нивата на общността без интернет, така че не мога просто да изключа интернет, за да премахна рекламите. Ако е възможно да го поправите, моля, направете го. Но като цяло е добра игра и по-добра от олекотената версия на gd.
Geometry Dash 2.111 Apk Download - APK Support
Cops N Robbers - 3D Pixel Craft Gun Shooting Games 動作 mola
Geometry Dash World Cheats за Android и iOS
Искам да играя повече, но всеки път, когато замръзвам (заради реклами), трябва да преинсталирам ужасната игра.
МАМАМ
харесва ми
Geometry Dash World アーケード eie
Тази игра е може би една от най-добрите игри с геометрични чертежи някога. Няма толкова много реклами, което е супер пристрастяващо, плюс има много нива, за разлика от геометричното тире под нулата и стопяването. Като цяло единственото лошо нещо е, че нивата са много кратки, това всъщност не ни създава предизвикателство
Мега каквато игра струва направо 6 категории не 5
много много грешна играта ми спря, след което моментално ме уби, а след това през повечето време скоовете ми не работят, случва се на всяко ниво, просто ме дразни😲
Е, да бъда честен, обичам геометричното тире, но тази игра изобщо не е забавна. Нивата са кратки, безплодни и толкова лесни, че бих могъл да ги победя всички в рамките на 10 минути. Това дори не добави нищо към редактора на карти, за да си струва да играете, за разлика от geonetry dash subzero. Като цяло бих казал, че искате да се забавлявате леко за 10 минути и имате компетентна реакция, тогава предполагам, че тази игра е за вас. P.S. Оцених контролите с 3 звезди, защото не харесвам мобилни устройства.
Играйте едно ниво и след това вече се появи добавка и спря два пъти за времето, когато го инсталирах, което беше по-малко от 5 минути.
Лоша игра. Всички нива са лесни. Дори епични нива. И няма нива на демони, които да са супер трудни. Никога повече няма да играя тази игра!
Наистина е пристрастяващо, аз го играя всеки ден, но недостатъкът е, че има проблеми и се появява екран за пауза, когато играя😑⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡затова му дадох само три звезди
За безплатна GD игра това е доста добре. Тя е малко по-различна от другите игри, нивата определено са по-кратки и всъщност има определена прогресия, но мога да оценя малка промяна. Това приложение е добро за всеки, честно казано; ако сте начинаещ, който иска да практикува, f2p търси повече нива или дори пълен vers. ветеран като мен, просто искам нещо ново. Браво, Робтоп!
ГАДА СИ, АКО мислиш, че си го оправил, мъж или жена тъжно се заблуждават, когато скоча на платформа, отскача ме нагоре, когато не докосна и ме убива в играта!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!¡¡!¡
Чувствам се зле, че правя това, но Geometry Dash World е твърде лесен и разбира се, имате достъп до функциите на пълната версия, но добрите ги няма! Освен това тази игра никога не е била актуализирана! Просто вземете пълната версия. 😿😠
любов
Geometry Dash World არკადული mifn
забавлявам се. Въпреки че играта е трудна, това е страхотна игра. 5 неща, които мразя, моля, поправете, така че оценявам 5 звезди. 1. Не мога да вляза, когато се опитам дори да забравя потребителско име и невалиден имейл 2. Как да коригирате невалиден имейл през 2019 г. 3. Цветът в хранилището на тайните, не мога да го използвам 4. На мобилен телефон понякога избутва иконата ви напред 5. Вълната е буквално счупен, защото хитбоксовете, поправете ги, моля
Добре... първо, аз обичам тази игра! Може да попитате: „Защо тогава му дадохте три звезди?“ ТОВА Е СУПЕР ДОРОЗЯЩО ARGHHH, но иначе добра работа ppple
добре
Най лесната игра на света
Страхотна музика и игра, на последно ниво на токсична фабрика. Но няма да спаси моите цветове и герои от минус и срив. Ако е така, променям оценката си на 5 звезди
Топ 5 в безплатните игри за Android: Geometry Dash World ...
Тази игра е толкова лоша, че не я харесвам първо, супер трудна е, дори не можете да контролирате, няма контроли, които просто трябва да докоснете и я прави още по-трудна, затова трябва да помоля сестра ми за помощ, тя е супер добър в това ме натъжава
Преживяването, което виждам, е красиво. Има добра музика, добра графика и добри светове. Ще препоръчам да изтеглите тази игра, защото е безплатна, офлайн и забавна! Благодаря ти! -Аксел Гулц3
Geometry Dash World არკადული mifn
Наистина ми харесва тази игра, но рундовете са твърде кратки, можете ли да добавите още рундове, ще й дам 4 звезди, защото има само 2 рунда, но аз все още обичам играта♡
Тази игра (особено нивата) обича да ви блъскате трикове в лицето, за да направите играта по-трудна и по-„интересна“
ПЪРВИЯТ ПЪТ СЕ ЗАБАВЛЯВАХ С МОБИЛНИ ИГРИ
Твърде трудно е, защото играеш едно ниво, след което продължаваш напред, но ако не успееш, става някак досадно
Обичам играта, но нещо, което просто мразя, мразя МРАЗЯ е, че винаги има проблеми и паузи и се случва всеки път, когато я играя, поправете това, моля, досадно е 😒😤😩😔
Дай да има звезди
Суперско!
Geometry dash 2.11 епо яка