Post by tysismeiplafsons on Feb 9, 2022 9:13:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neobmedzený hack kryštálov ▞▞▞
▞▞▞ AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter 2022 version ▞▞▞
Nie je to zlé 😉
Jedna paráda. Klobúk dole
Bombardovací systém je nepríjemný.
Najhoršia hra vôbec
Dobré, ale grafika je zlá
Skvelá hra
AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter Arkády zyus
Pekná hudba, pekná grafika. Jediným problémom je, že hra je príliš jednoduchá
Táto hra je veľmi ťažká, naozaj ju nenávidím 👿👿👿😒😒😒
Super hral som prvy diel furt odznova teraz som dvojku super!!
Stále zle optimalizované na výdrž batérie. Celý deň hrám asfalt, ale táto hra mi rovnako vybíja batériu len pri prvej hre 😱😱😱 Prosím o skorú opravu.
V prvom rade to nie je také intuitívne ako hry Sky Force. Po druhé, deje sa toho veľa. Nepriatelia na vás prichádzajú zo všetkých uhlov. Po tretie, nebavilo ma to tak ako hry Sky Force. Keď zdvihnete prst z obrazovky, hra sa musí spomaliť alebo pozastaviť. To by bolo skvelé, ale to by sa príliš podobalo hrám Sky Force.
je to tak zlé vole
AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter - Download the most ...
Veľký záujem
skvelá hra, ale niečo jej chýba, hmmmm možno úrovne obtiažnosti, pretože hra končí pomerne skoro.
Dobrá hra. Niektoré výzvy sú naozaj ťažké.
Cooooooooool
hra je dobrá OK, ale nie úžasná úroveň 4 je naozaj ťažká pokračujem na úroveň 3 na precvičenie, ale úroveň 4 je stále naozaj ťažká
Dôvod, prečo som dal takú negatívnu spätnú väzbu, je ten, že hra sa neotvára a vždy sa zasekla na prvej stránke načítania, nemal som možnosť to vyskúšať, takže ak existuje nejaké riešenie, poraďte mi, kým ho odstránim (mám poznámku samsunge 4)… Thx.
Stiahnite Si AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter - Najnovšiu Verziu 1.5.0 Pre Android Od Colya - Next-gen WW2 shmup s zničiteľné 3D prostredie a
aplikáciu nie je možné nainštalovať na GALAXY J7? to je úbohé
Zábavná, časovo náročná, čo viac si priať
nie zlé. ale mali by ste pridať ďalšie myšlienky, ako napríklad nepriateľský život
Nerozumiem tejto novej aktualizácii, prečo sú niektoré zamknuté.?? Keď robím akúkoľvek misiu, vždy som prilepený na 1 hviezde, nikdy sa nezvýši, len o tom nemám ani potuchy
Hra je rýchla a zbesilá Uprednostnil by som joystick namiesto ťahania lietadla po obrazovke. Na obrazovke totiž nie vždy vidíte, na čo strieľate alebo kde sa nachádzate. Prosím opravte a vložte joystick alebo dajte možnosť pre joystick
Úžasná grafika
Nie som si celkom istý, ČO urobili s najnovšou aktualizáciou tejto milovanej hry, ale je to skutočne hrozné. Stal sa mätúcim neporiadkom a kakofóniou štebotavých zvukov; je to AirAttack 2, ako ho prepracoval 10-ročný chlapec – a nie v dobrom slova zmysle. Takmer počujem, ako sa vymazáva z nespočetných telefónov, keď píšem. Prosím, prosím - vráťte to tak, ako to bolo.
Zlá hra mb zayada hai, ale hra nie je dobrá
AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter Arcade wjnt
Zábavná hra najmä pri hraní s gamepadom
Celkom dobré
Nemôžem sa dostať cez lvl 8, môj telefón sa neustále reštartuje vždy, keď dosiahnem určité miesto v 8. fáze.
Milujte detaily. Dobrá práca 👌
Čas potrebný na rýchlu reakciu vás udrží v strehu a zabíja čas
Inovatívna letecká strieľačka. Dostávam jednu strelu na ďalšiu úroveň, ale okrem tejto úžasnej strieľačky
AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter Arkády zyus
Air shooting Game je skvelá aplikácia pre iPhone, ktorú si môžete zahrať, keď som veľmi rozrušený zo všetkých svojich každodenných aktivít
no, myslím, že normálna verzia je o niečo lepšia
klasické
Beholder 2 Lite Phiêu lưu bal