Post by payterriverggong on Mar 6, 2022 18:08:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ FPse for Android devices ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ FPse for Android devices IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά απεριόριστο πόρο ▞▞▞
▞▞▞ FPse for Android devices 2022 version ▞▞▞
Δεν μπορώ να αποθηκεύσω την πρόοδο του παιχνιδιού
Μου αρέσει αυτή η εφαρμογή, αλλά έχω μπερδευτεί ως προς το πώς να αποθηκεύσω τα παιχνίδια μου από τον εξομοιωτή και ήμουν επίσης περίεργος αν αυτή η εφαρμογή θα έπαιζε και παιχνίδια ps2; Εάν μπορώ να λάβω απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις, θα χαρώ να βαθμολογήσω με 5 αστέρια, γιατί διαφορετικά τρέχει τα παιχνίδια μου εξαιρετικά ομαλά και μου αρέσει να χρησιμοποιώ την εφαρμογή αρκετά
Λειτουργεί καλά, αλλά κάθε φορά που προσπαθώ να δημιουργήσω μια συντόμευση αρχικής οθόνης, κολλάει. Αρκετά ενοχλητικό αφού μου αρέσει να έχω τα παιχνίδια μου σε έναν φάκελο αρχικής οθόνης.
Έτσι, κάποια ενημέρωση έσπασε τους μηχανισμούς του χειριστηρίου, επειδή δεν θα αναγνωρίζει καθόλου το χειριστήριο PS4 μου και δεν θα παίζει σωστά. Δεν ξέρω τι έγινε, όταν πριν λειτουργούσε καλά. Επεξεργασία: όπως αποδεικνύεται, θα μπορούσε να οφείλεται στο OneUI στο S10 Android 11 3.1 μου, αλλά δεν είμαι προγραμματιστής, επομένως δεν είμαι σίγουρος. Επεξεργασία x2: δεν είναι ακριβώς η ενημέρωση, γιατί μπόρεσα να παίξω το Minecraft με το χειριστήριο DS4, οπότε τώρα είμαι ακόμα λιγότερο σίγουρος lol
Μερικές φορές επανεκκινείται μόνο του ενώ το παίζω, διορθώστε αυτό το πρόβλημα
Εξίσου εύχρηστες και ομαλές με άλλες εξαιρετικές εφαρμογές εξομοιωτών, αλλά για το PlayStation. Θα το συνιστούσα σε όποιον ψάχνει για εξομοιωτή PlayStation
Η λειτουργία αποθήκευσης δεν λειτουργεί και η εφαρμογή διακόπτεται κάθε φορά όταν προσπαθώ να αποθηκεύσω ή να φορτώσω. Κάνει την όλη εμπειρία άσκοπη
Ο προγραμματιστής θα πρέπει να αναβαθμίσει τις ρυθμίσεις ήχου και το παιχνίδι Bug freeze. Κάνε το και μετά θα σου δώσω 5 αστέρια. Επίσης ότι το αγόρασα ήδη αλλά η κάρτα μνήμης μου δεν λειτουργούσε όταν προσπαθώ να αποθηκεύσω το παιχνίδι μου.. γιατί; Ακόμα και να προσπαθήσετε να επαναφέρετε, να απεγκαταστήσετε και να εγκαταστήσετε, δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε το παιχνίδι.
Εξαιρετικός εξομοιωτής. Χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια, το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Λειτουργεί υπέροχα με το χειριστήριο Xbox One, τα κουμπιά είναι προ-χαρτογραφημένα. Εντοπίζει αυτόματα τα αρχεία bios και παιχνιδιών. Δεν αδειάζει την μπαταρία μου σαν τρελή. 5 αστέρια εκτός.. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν μπορώ να προσθέσω στην οικογενειακή μου βιβλιοθήκη από τότε που αγόρασα την εφαρμογή πριν από πολύ καιρό. Αυτό είναι απογοητευτικό, καθώς θα ήθελα να το μοιραστώ με τις συσκευές των παιδιών μου.
Έχω παίξει harvest moon btn για 3 εβδομάδες. δεν υπάρχει πρόβλημα πριν έχω αγελάδες και πρόβατα. αλλά όταν πήρα αυτά τα ζώα, αντιμετώπισα ένα πρόβλημα.. κάθε πρωί ακούγεται ένας ήχος "chruch", κάθε φορά που μπαίνω μέσα στον αχυρώνα ακούγεται η φωνή "μωρό που κλαίει" ή μερικές φορές 12 ο ήχος του ρολογιού. είναι τόσο ενοχλητικό για μένα.. διορθώστε αυτά τα σφάλματα γιατί απλά θέλω να παίξω το παιχνίδι κανονικά..
Δεν φαίνεται να μπορώ να βάλω το χειριστήριο ps4 να λειτουργήσει, κρίμα που όλα τα άλλα λειτουργούν σαν ονειρεμένη επεξεργασία, ναι δεν μπορώ να το κάνω να λειτουργήσει μέσω bluetooth. επίσημο μπλοκ
Παιχνίδι χωρίς εικόνα και μετά παγώστε....τι πρέπει να κάνω; Προσπαθώ πολλές φορές, ακόμα παγώνω στο ίδιο κεφάλαιο..... #Παίζω Chrono Cross
Μου αρέσει να παίζω όλα τα παλιά μου παιχνίδια ps1 από το τηλέφωνό μου. Τα έχω όλα στην κονσόλα αλλά είναι τόσο πόνος που τα συνδέω και τώρα είναι με το πάτημα ενός κουμπιού
Solar Smash Symulacyjne okvz
Πραγματικά καλός εξομοιωτής PSX. Δοκίμασα το retroarch αλλά αυτό παίρνει την τούρτα. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι όταν εκτελώ το final fantasy 8 με "εγγενή υποστήριξη ευρείας οθόνης" ο χάρτης δεν είναι ευθυγραμμισμένος και θα τρέχω μέσα από τοίχους για να φτάσω σε άλλο χάρτη. Θα ήθελα να έχω μια λύση για αυτό! Δεν αντέχω τα τεντωμένα τρισδιάστατα μοντέλα.
συνεχίζει να ζητάει bios; δεν μπορώ να φορτώσω άλλες καταστάσεις αποθήκευσης από άλλους εξομοιωτές. έστειλε email για τεχνική βοήθεια. φαίνεται καλό όμως.
Κάθε φορά που θέλω να φορτώσω το παιχνίδι, το app force έκλεισε μετά το εισαγωγικό βίντεο του ps1. Υπάρχει θέμα γιατί συμβαίνει αυτό;
Παίζοντας το θρύλο των δράκων και έμεινα παγωμένη και μαύρη οθόνη πολλή ώρα. Ακόμη και η χρήση δεξιοτήτων στη μάχη ή η συνομιλία με το npc έχει παγώσει. Διορθώστε το pls
Είναι υπέροχο, αλλά έχω ένα πρόβλημα με την αυτόματη περιστροφή του, ακόμη και όταν εγκατέστησα μια εφαρμογή για να σταματήσω την περιστροφή των περισσότερων εφαρμογών, η εφαρμογή εξακολουθεί να περιστρέφεται. Μπορείτε να το διορθώσετε αυτό
συντρίβει όλη την ώρα
FPse for Android devices Nezahtjevne igre ixj
Γεια. Μόλις αγόρασα το fpse σου στο playstore αλλά είχα δύο προβλήματα. 1η η άδεια αναδυόμενο μήνυμα 2η όταν κάνω επανεκκίνηση του apk κατεβάζει πάντα τα πρόσθετά του. πως το διορθωνω?
Δεν λειτουργεί δεν μπορώ να βρω ένα σωστό bios
FPse for Android devices Gündəlik cyr
Τα ειδικά κουμπιά του ελεγκτή στην οθόνη δεν λειτουργούν πλέον - μενού, γρήγορη αποθήκευση / φόρτωση κ.λπ. Επίσης, δεν είναι δυνατή η αλλαγή θέσης, η επιλογή δεν είναι επιλέξιμη Απάντηση: ναι, και απεγκαταστάθηκε / επανεγκαταστάθηκε. Τα παιχνίδια λειτουργούν άψογα, όπως όλα τα άλλα κουμπιά, απλά όχι τα ειδικά κουμπιά Επεξεργασία: Το ζήτημα επιλύθηκε τώρα. Ο προγραμματιστής ξόδεψε ώρες στέλνοντάς μου email για να βοηθήσω στη διόρθωση. Εξαιρετική εφαρμογή, εξαιρετικός προγραμματιστής
FPse for Android ミニゲーム yhiu
Πολύ καλό emu αλλά χρειάζεται λίγη δουλειά ακόμα. Ήρθε η ώρα για ενημέρωση παιδιά!
Σας ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη βοήθεια όταν είχα κολλήσει, με εκτιμούσαν πολύ, εξαιρετική εφαρμογή και άξιζε απολύτως κάθε δεκάρα, ευχαριστώ και πάλι.
Εξαιρετικός εξομοιωτής
FPse for Android devices Pro příležitostné hráče ibdl
Έχω πληρώσει για το παιχνίδι, αλλά αποτυγχάνει να επαληθεύσει την άδεια μου. Αυτό είναι εξαιρετικά ενοχλητικό. LE: Είναι εντάξει με ένα νέο τηλέφωνο.
Μια καταπληκτική ευκαιρία να βουτήξετε στην καθαρή νοσταλγία εν κινήσει. Πλήρης δυνατότητα προσαρμογής οποιασδήποτε ρύθμισης καθώς και αποθήκευσης όποτε και οπουδήποτε. Δεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτως πρόβλημα με την εκτέλεση οποιουδήποτε παιχνιδιού. Ωστόσο, θα συνιστούσα να πάρετε ένα χειριστήριο. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα το flydigi wee 2👌
Ήταν ο καλύτερος εξομοιωτής PS1 για αρκετό καιρό. Η πρόσφατη ενημέρωση δεν επιτρέπει την εκκίνηση των παιχνιδιών μου. Η οθόνη παραμένει μαύρη μετά το λογότυπο του ps1. Μόλις διορθωθεί, είναι 5 αστέρια από εμένα ξανά! (Χρησιμοποιώντας το Pixel 4a)
Δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα, μετά από χρόνια χρήσης του.. αλλά μετά τις ενημερώσεις, τα προβλήματα αρχίζουν να εμφανίζονται. 1. Έπρεπε να ψάχνω το παιχνίδι κάθε φορά που ανοίγω ξανά το fpse. 2. Μου ζήτησαν να κατεβάσω το scph1001.bin αλλά είναι ήδη εκεί.. Έτσι αυτή τη στιγμή το FPse είναι λίγο ενοχλητικό που πρέπει να κάνω αυτό το πράγμα κάθε φορά που το χρησιμοποιώ. Για να μην αναφέρω ότι έπρεπε να κατεβάσω πρόσθετα αν χρησιμοποιούσα τη λειτουργία πτήσης.
Τι είναι αυτό Θέλω να επιστρέψουν τα χρήματά μου... αυτή η εφαρμογή δεν είναι καλή. Έχετε κάνει τους ανθρώπους να κοροϊδεύουν. και μου είπες όχι επιστροφή χρημάτων, δεν είναι η πολιτική σου. Πώς τολμάς?? Θέλω τα λεφτά μου. Διαφορετικά θα αναλάβω αυστηρά μέτρα.
Έπρεπε να το αγοράσω δύο φορές για να λειτουργήσει, τι διάολο συμβαίνει :/
FPse for Android devices Casual games hifh
Δούλευε τέλεια, τότε ξαφνικά σταμάτησε εντελώς να φορτώνει παιχνίδια. Τότε η δύναμη κλείνει μέσα μου. Ελπίζω να το επαναφέρω σε λειτουργία.