Post by payterriverggong on Mar 6, 2022 18:14:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dreamwalker: Never Fall Asleep ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dreamwalker: Never Fall Asleep IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira več žetonov ▞▞▞
▞▞▞ Dreamwalker: Never Fall Asleep 2022 version ▞▞▞
Všeč mi je bilo, edina stvar je, da če nimate interneta, igra ne deluje dobro
Lepo 1
Odlično!
Dreamwalker: Ne Fermez Jamais les Yeux Aventure lqsz
Zelo zabavno! Vendar brez bonus poglavja😖
ali obstaja bonus
te zaklenejo, potem pa ti rečejo, da moraš plačati denar za nadaljnje igranje. Kakšen gip!!!!
Odlična igra
za igranje je treba plačati. nikoli nič zastonj.
To je najslabša igra artifex mundi, kar sem jih kdaj igral, vsem ostalim igram pa sem dal 5 zvezdic. Težko je razumeti vsa električna znanja, potrebna za igranje igre.
Igrajte psihiatra, ki ima sposobnost, da vstopi v nečije sanje in osebo reši pred ujetostjo v vejico. Nekateri prizori so bili nekoliko zamegljeni, da bi našli stvari. Voice over je bil lepo narejen. Do zdaj me je zgodba držala naprej.
Všeč mi je nov koncept tega, kar se res dogaja na tem svetu.. Čudovito narejeno. Odlično opravljeno..😁😎
Samo res odlična igra 😁
Dreamwalker: Never Fall Asleep Pakikipagsapalaran usn
Odlična igra. upam, da je naročnina vredna.
dobra igra
Čudovita igra obožuje podrobnosti
Odlična igra, vendar ne dovolj dolga, da bi bila vredna toliko denarja
Dobra igra. Malo drugače, kot sem mislil, vendar na dober način. Igra je potekala precej naravnost in zgodba je bila v redu. Pri mini igrah ni bilo nobenih presenečenj, vendar je vse delovalo in grafika je bila lepa... razen včasih v mini igrah skritih predmetov je bila grafika premajhna in ni bilo lahko videti predmetov, na srečo je zoom deloval zelo dobro. In iz nekega razloga je bil glas glavnih akterjev moteč, ne vem zakaj. Brez bonus poglavja. Kakorkoli že dobra igra.
Resnično uživajte v teh igrah, vendar je zvišanje cene smešno
Neverjetna zgodba, res zabavno igrati!!
V redu je, lahko bi bilo bolje.
Odlično!!! Čudovita grafika, zelo dobro premišljena igra odklepanja nočnih mor z vstopom v psiho druge osebe. Samo želim si, da bi bilo bonus poglavje. (Spet igram)!
Čudovita zgodba!
Edini razlog za 4 zvezdice v primerjavi s 5 zvezdicami je, da povečujejo stroške iger, hkrati pa znižujejo vsebino ... brez dodatnih poglavij. Pohlep ne izgleda dobro. Kakorkoli že, kljub težavi z $$$$ je igra zabavna. Zgodba, grafika, igranje in kontrole so dobro narejeni. Dolžina je primerna. Obstaja hiter potovalni zemljevid, vendar ni pravega dnevnika. Drugače pa brez težav.
Dreamwalker: Never Fall Asleep Äventyr orwp
grate grafike, vendar preveč enostavno in tako yyyyyy, da zmanjka igre. Kupil sem igro za 7 $, končal sem v 2 urah
Jump Over the Rings! Arcade ajuu
Dreamwalker: Never Fall Asleep Nuotykių lzd
Igra je bila v redu, dokler nisem prišel do točke, ko sem moral plačati za igranje. Včasih so cene smešne. Žal za to igro ne bom plačal.
zabavna igra, vendar zagotovo ni brezplačna, bi bila zabavna, če bi jo lahko kupili
Razburljiv zaplet, lepa grafika. Uganke niso težke. Splošni vtis je zelo dober. Čeprav bi rad tudi bonus igro.
Igra je dovolj dobro napredovala, ko je zamrznila na delu, ko se protagonistka zbudi v svoji sobi in poskuša popraviti televizor. Kaj storiti? Ali odstranim igro in jo znova namestim?
Da, ta igra mi je zaenkrat všeč, rad bi identificiral stvari, ki jih nosim, bi bilo bolje razloženo, občasno mi bo omogočila prebrati točko, stvari so samoumevne, nekatere ne toliko, ampak zaenkrat 4
Obožujem to.
Potrebujete več brezplačnih iger
eh
Dreamwalker: Never Fall Asleep Eventyr gpok
Odlična zgodba. Edina slaba stran je bila nobena bonus igra. Za ceno bi vsekakor moralo obstajati bonus poglavje.