Post by payterriverggong on Mar 6, 2022 18:17:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pixel Art - رنگ به تعداد ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pixel Art - رنگ به تعداد IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ طلای نامحدود تقلب می کند ▞▞▞
▞▞▞ Pixel Art - رنگ به تعداد 2022 version ▞▞▞
واقعا خسته کننده است را می توان با موسیقی و نماد قلم مو بهبود بخشید
من عاشق این برنامه هستم که سرگرم کننده است اما آرزو می کنم که بتوانید خودتان نه فقط یک عکس بسازید. عکس ها جالب هستند و هنری که من در برنامه ایجاد کردم شگفت انگیز است. من نمی توانم باور کنم این برنامه رایگان است. بنابراین به همین دلیل است که من به این برنامه 4 ⭐ دادم.
این برنامه خیلی عالی هست یک خوبی که داره اینه که هیچ وقت عکس هاش تمام نمیشه همش میاد اگه تمام بشه خودت میتونی عکس بگیری رنگ کنی
من عاشق این برنامه هستم، به خصوص ویژگی که به شما امکان می دهد تصاویر را از فایل های خود به پیکسل هنری به رنگ تبدیل کنید. با این حال، با آخرین به روز رسانی، کار نمی کند. اگر بتوانید این را در آپدیت بعدی وصله کنید، عالی است. متشکرم.
عالی خیلی خوبه آدم حئالش سر نت
بازی عالی! تبلیغات هر چند رنگ تمام شده، اما من با آن خوب هستم. برخی از چیزهایی که دوست دارم اضافه کنید: برخی از تبلیغات بازی شما جلوه ای درخشان نشان می دهند، اما من هنوز آن را در بازی پیدا نکرده ام. همچنین نوعی پیکسل یاب برای زمانی که واقعاً با آخرین مورد برای یک رنگ خاص مشکل دارید
Pixel Art - kolorowanki Łamigłówki hrxg
این یک بازی بسیار لذت بخش است. با وجود اینکه تکمیل تصاویر همیشه طول می کشد. هیچ تبلیغی ندارد که شگفت انگیز است. در کل بازی خوبی است
بسیار سرگرم کننده است و تبلیغات زیادی وجود ندارد.
سلام این بازی عالیه بهتون پیشنهاد میکنم نصب کنید ممنون از سازندش🌹🌹🌹🌹🌹🌹♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
من هر روز با این برنامه عکس ها را رنگ می کردم، یکی از موارد مورد علاقه من بود. سپس چند وقت پیش تبلیغاتی را در حین رنگ آمیزی معرفی کردند و این فقط ناپسند است. من دوست داشتم از این برای کاهش استرسم استفاده کنم اما اکنون فقط اثر معکوس دارد. خیلی خوب نیست وقتی که من سعی میکنم آرامش داشته باشم، تبلیغات کودکانه با موسیقی مسخره شروع به پخش میکنند لطفاً هنگام رنگآمیزی، تبلیغات را حذف کنید، تا آن زمان دیگر از این برنامه استفاده نخواهم کرد.
Pixel Art: color by number پزل iqe
Pixel Art: color by number Puzzle zlm
این یک برنامه عالی است، بسیار آرامش بخش است و حتی به استرس کمک می کند. من به شدت این را به هر کسی توصیه می کنم.
من هم همین مشکل را با فریز کردن اپلیکیشن دارم. قبلا هرگز اتفاق نیفتاده است. من همچنین توصیه هایی را برای پاک کردن کش (و غیره) بدون نتیجه امتحان کرده ام. لطفا اشکال را برطرف کنید.
من سالها این بازی را داشتم و قبلاً فوق العاده بود. ویژگیها عالی هستند و برخی از آنها را بهروزرسانی کردهاند تا تجربه بهتری داشته باشند، اما تبلیغات قبل، حین و بعد از رنگآمیزی تصویر وجود دارد. تصمیم گرفتم چرا چند دلار خرج نکنم تا تبلیغات را حذف کنم زیرا از بازی لذت می برم، اما وقتی قیمت را دیدم متعجب شدم. تقریباً 15 دلار در ماه یا 46 دلار در هر سال! مسخره است! حذف تبلیغات باید حداکثر 10 دلار و یک بار هزینه باشد.
سلام اقا شما چرا خودتون رو معرفی میکنید اسمتون میاد دیگه آره واقعا برنامه باحالیه من نیکا یا اوین ساکن تهران هستم 😊😊😊 بابا بسه مصخره ها 😂😂😂
این یک برنامه شگفت انگیز بود من به این برنامه امتیاز پنج ستاره دادم بدون هیچ تبلیغی
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌹🙏🙏😍😘💞
Pixel Art - coloring games Teka-teki zid
عالی بود ولی نقاشیایه خوبی نداره
خوب نی 😣
من واقعا عاشق این برنامه هستم، اما شما بچه ها ما را با تبلیغات بی وقفه بمباران می کنید! هر بار که یک رنگ را تمام می کنید، حتی پس از چند دقیقه در فرآیند رنگ آمیزی، من یک آگهی دریافت می کنم. به درد میخوره آیا می توانید جای دیگری برای قرار دادن آنها پیدا کنید؟
این بازی واقعا آرامش بخش است، اما در هنگام رنگ آمیزی سالانه و بسیاری از تبلیغات عقب می ماند، اما واقعاً آرامش بخش است فقط باید تاخیر را برطرف کنید.
من سالها این برنامه را داشتم و آن را دوست داشتم. اما اکنون تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد. حتی وسط کار روی یک عکس هم بازی می کنند، هر چند بار یک عدد را تمام می کنم. در حال حذف نصب، بسیار ناامید شده است.
من موافقم که شما نباید فقط بتوانید از دستان خود استفاده کنید، من فکر می کنم در دکمه گزینه ها باید بتوانید به جای اینکه استفاده از دستان اجباری باشد، روی دکمه / خاموش کلیک کنید، من فکر نمی کنم که شما باید بتوانید فقط روی مربع ها به صورت جداگانه کلیک کنید. اگر این را در نظر بگیرید بسیار مفید خواهد بود ممنون 😊
Survivalist: invasion PRO Hry na hrdinov zpw
بسیار آرامش بخش و قاتل زمان عالی. تنها چیزی که باید بگویم این است که 5herr آگهی های زیادی است و برای دسترسی به برخی کتاب ها به حق بیمه نیاز دارید، اما می توانید یک یا دو تبلیغ را تماشا کنید تا کتاب ها را برای مدت محدودی دریافت کنید. من این برنامه را توصیه می کنم و دوباره از آن استفاده خواهم کرد.
من چند سالی است که این برنامه را دارم و از آن بسیار لذت بردم. بازی کردن در هر زمانی که کاری برای انجام دادن ندارید خوب است. اما بعد از مدتی بازی نکردن، اخیراً دوباره شروع کردم و متوجه مشکلاتی شدم. برای مثال، حتی با روشن بودن بهینهساز باتری، این برنامه باتری من را خیلی سریع تخلیه میکند و در نیم ساعت آن را از حدود 70 درصد به 25 درصد کاهش میدهد. در گذشته این مشکل را نداشته است. همچنین، به خصوص با تصاویر سفارشی، بسیار کند احساس می شود. گوشی من با دیگر بازی های گرافیکی تر این چنین مشکلی ندارد.من قبلاً عاشق این برنامه بودم، از آن برای استراحت و رنگآمیزی ساعتها استفاده میکردم، اما زمانی که در حال رنگآمیزی هستم، مرتباً توسط تبلیغات قطع میشود، تجربه را خراب میکند. دریافتم که تبلیغات برای برنامههای رایگان ضروری است و با تماشای یک تصویر قبل و بعد از یک عکس، حتی تماشای یک تبلیغ برای باز کردن قفل یک عکس، خوب بودم، اما افزایش شدید تبلیغات بسیار زیاد است. تنها دلیلی که من به این 3 ستاره می دهم کیفیت و تنوع تصاویر است.
من واقعا این برنامه را دوست دارم، اما با آن مشکل دارم. هر بار که سعی میکنم از یکی از عکسهای خودم از حافظه تلفنم استفاده کنم، برنامه دوباره راهاندازی میشود و باعث میشود که فقط بتوانم از تصاویر موجود در برنامه استفاده کنم. همچنین به دلایلی تلفن من را بسیار داغ می کند، بنابراین به این دلایل دو ستاره را حذف کرده ام. وگرنه من با این خیلی حال میکنم
بازیش اصلا خوب نیست نصب کنید
من تصمیم گرفتم پس از مدتی آن را حذف کنم، و از تعداد تبلیغاتی که قبلاً وجود نداشتند، ناامید شدم، و اینکه چگونه برنامه گاهی اوقات متوقف می شد و به من اجازه بزرگنمایی یا کوچک نمایی، حرکت یا حرکت نمی داد. رنگ برای حدود 30 ثانیه بقیه صفحه من کار می کرد، فقط برنامه نیست. ممکن است دست دیگر من صفحه را لمس کند، اما من شخصا فکر می کنم این خطای برنامه است. این برنامه قبلاً من را آرام می کرد ، اکنون فقط به من استرس می دهد. لطفا آن را برطرف کنید، من واقعاً از این برنامه لذت می برم.
من این برنامه را دوست دارم فقط وقتی به نقاشی بعدی می روم اضافه می شود((((((
من این بازی را دوست دارم بسیار راضی کننده است و می توانید هر تصویری را که می خواهید بکشید
بسیار خوب، بازی آرامش بخش تر خواهد بود اگر تبلیغات در وسط رنگ آمیزی تصویری که بیش از دو دقیقه طول می کشد تا پایان شما قطع نشود. همچنین بازی در تبلت بزرگتر کمی خسته کننده است، زیرا مچ دست شما ممکن است صفحه را برس بکشد و ناگهان عکس را بزرگ یا کوچک کنید، جای خود را گم کنید و ناگهان رنگ دیگری انتخاب شود. رنگ آمیزی تصاویر برای پاداش و باز کردن قفل تصاویر بیشتر برای رنگ آمیزی جالب است. بیشتر، فقط آن را در تبلیغات کمی خنک کنید.این بازی نویدهای زیادی دارد و به راحتی می تواند زمان زیادی را سپری کند، اما تبلیغات بسیار خسته کننده هستند. برای انجام بازی بین یک مدل اشتراک گران قیمت و نسخه رایگان مملو از تبلیغات گیر کرده اید. دکمه بستن یک تبلیغ بزرگتر از قابل مشاهده به نظر می رسد، بنابراین من اغلب به طور تصادفی باعث کلیک روی تبلیغ می شوم. من از تاخیر و یخ زدگی مکرر رنج می برم. من حتی تبلتم را هفته گذشته پس از نصب آن به تنظیمات کارخانه بازنشانی کردم، اما افسوس که این روی عملکرد تأثیری نداشته است. همانطور که گفته شد، در جاهای دیگر، به نظر می رسد که بیشتر باعث استرس می شود تا آرامش.
این بازی شگفتانگیز است زیرا فقط به شما اجازه میدهد یک بیان هنری داشته باشید بدون اینکه کسی در مورد شما قضاوت کند. غیر از اون این بازی عالیه 👍
من واقعاً این را دوست دارم و این واقعیت است که شما می توانید عکس های خود را وارد کنید. دلیل امتیاز پایین این است که وقتی آن را به حداقل میرسانید، اغلب قفل میشود و به خصوص بعد از/در طول تبلیغات. گوشی من هم به خاطر قفل کردنش خراب شده
تبلیغات اضافی در طول رنگ آمیزی بسیار زیاد است، چرا در حالی که قبلاً تعداد زیادی وجود داشت، بیشتر اضافه کنید؟ تبلیغات رایگان هزینه راه بسیار! اکنون تقریباً بعد از هر رنگی که تمام میکنید یک تبلیغ وجود دارد
بازی ابن عالی هستتتتت😍😍😍
خیل خیز بازی خایزی از آستازندال پپاس هپاس هاتم 5 ستارالی کمت 79899 ستا بام